Fotografiile lui Avramesku te lasă fără respirație

May 08, 2017

800.jpg

Sub denumirea de ”Boka“, în sala de expoziție a Centrului Sportiv și de Afaceri ”Millennium” din Vârșeț găzduiește expoziția de fotografii artistice a fotografului profesionist și entuziastului în  fotografie Aleksandru Avramesku, câștigător al mai multor premii în domeniul fotografiei.


Expoziția conține 22 fotografii retrospective oferind motive ale Golfului Bokakotorska.

Pentru Avramesku aceste fotografii sunt amintiri și suveniruri atent colectate în ultimii opt ani de când vizitează cu regularitate Muntenegru. Aceste fotografii sunt impresiile lui Avramesku, momentele lui de relaxare, scrie juznibanat.

1-22-640x427.jpg

Datorită sensibilității artistice specifice, vizibile pe fiecare fotografie, Avramesku a cules laude și de la public dar și de la critici.

Aceste 22 de fotografii atestă sensibilitatea lui specifică pentru spațiu ceea ce se vede și simte  perfect în fotografiile expuse, practic puteți simții mirosul litoralului - spune Prof. Miroslav Kopečni continuând – Avramesku este un aventurier, parașutist, motociclist, mare cineast și mare fotograf, e imposibil să nu-l admiri sincer.

2-6-640x300.jpg

Avramesku este preocupat de fotografie din copilărie, încă de la 12 ani a fost membru activ al Clubului Foto din Vârșeț. Astăzi, acest club există datorită inițiativei sale, care, după o pauză de 20 de ani, devine din nou operațional.

 

Articole similare selectate pentru tine