Florian Munteanu alături de ”Rocky”

Mar 18, 2018

florian-munteanu-800x450_20401900.png

Primul român într-un film de Hollywood în 2018: luptătorul Superkombat Florian Munteanu va juca în Creed 2 un rol principal negativ.

Fostul pugilist și actual ambasador al circuitului Superkombat, Florian ”Big Nasty” Munteanu a fost ales de Sylvester Stallone să joace rolul principal în următoarea producție Creed, care va continua anul acesta seria Rocky. Românul îl va juca în acest film pe fiul lui Ivan Drago (Dolph Lundgren), care vine să îl răzbune pe tatăl său după înfrângerea cu Rocky. Fost puglist, Munteanu a devenit ambasadatorul Superkombat la nivel global. Când au început preselecțiile, Sylvester Stallone i-a cerut managerului lui Munteanu, Eduard Irimia, un tânăr luptător de valoare. Acesta l-a recomandat pe Florian, scrie libertatea.

florin-munteanu.jpg

Românul este născut la Târgu Mureș și trăiește de mai mulți ani la Munchen, în Germania, alături de familia sa. Sylvester Stallone, care îşi va relua rolul Rocky Balboa în acest film, a confirmat distribuţia noii producţii pe plaforma Instagram şi l-a felicitat pe sportiv: "Felicitări lui Florian Big Nasty Munteanu, pentru că a primit rolul fiului lui Ivan Drago. 27 de ani, 1.93 m si 111 kg de talent". Florian Munteanu nu este primul actor de origine română care primește un rol principal la Hollywood. Johnny Weissmüller, sportiv și actor american de origine română, a devenit celebru prin seria de filme Tarzan. Și alți romani au pătruns în industria cinematografiei de peste ocean. Marcel Iureș a jucat, alături de Brad Pitt, Tom Cruise sau Bruce Willis, iar Maia Morgenstern a avut rolul Fecioarei Maria din filmul "Patimile lui Iisus", regizat de Mel Gibson. Un alt film care a avut succes a fost "Uriașul meu", care l-a avut în rol principal pe Ghiță Mureșan.

 

Articole similare selectate pentru tine

”Învierea”, continuarea filmului ” Patimile lui Hristos”

Regizorul american Mel Gibson (60 de ani) a confirmat că lucrează la o continuare a filmului „Patimile lui Hristos/The Passion of the Christ“, descriind proiectul drept „un uriaş experiment“.