Millennials sau Generația Y

Jul 31, 2018

59692e64c50c291d008b4b8e-800.jpg

Millennials sau Generația Y sau Generația Net este grupul demografic născut între 1982 și 2004.

Autorul blogului saccsiv.wordpress.com consideră că Millennials sau Generația Y este cea mai indoctrinată cohortă demografică cu “valorile” Noii Ordini Mondiale, pe care le și acceptă aproape în totalitate, fiind cea mai apropiată de tipul de sclav ce-l va reprezenta omul nou.

Conform celor mai recente descoperiri ale Fundației Memorialul Victimelor Comunismului, 50% dintre cei care aparțin generației millennials din zilele noastre, adică persoanele care în prezent au vârsta cuprinsă între 18 și 34 ani, văd socialismul sau comunismul ca fiind ideologia politică ideală. Jumătate dintre ei și-au găsit eroii în dictatori precum Iosif Stalin, Mao Zedong, Lenin, Che și Kim Jong Un.

Țara care a devenit cea mai bogată pe pământ prin capitalism arată semne alarmante de abandonare a rădăcinilor sale, sublinează ortodoxinfo.

O mare parte din acest trend se datorează analfabetismului istoric și eșecului de a învăța o întreagă generație despre distrugerile care au fost comise de regimurile comuniste anterioare. În același timp, ei nu sunt informați despre eșecurile și disperarea cu care se confruntă țările comuniste actuale, cum ar fi Venezuela și Cuba. Tinerii millenials de azi au chiar dificultăți în a defini socialismul și comunismul. Ei se simt în contradicție cu capitalismul și simt că orice alternativă ar fi mai bună, deși mulți nu au început să lucreze sau să devină o parte a forței de muncă, datorită politicilor pro Wall Street practicate de Rezerva Federală.

Una dintre momelile socialismului este aceeași propagată de însuși Karl Marx: împărțirea bogăției. Persoanele cu venituri mari și bogăție moștenită sunt considerate ca privând în mod nedrept restul populației de o ”parte echitabilă”, deși majoritatea generației millenials nu este în măsură să elaboreze clar conceptul. O singură treime a generației millenials abia poate să definească corect socialismul. Numai jumătate poate identifica capitalismul ca un sistem economic de piață liberă care le-a adus milioanele de strămoși pe țărmurile americane.

Sistemul educațional și sclavia

Pentru cei care au crezut că Războiul Rece a luat sfârșit, aceste tendințe sunt un apel tulburător la trezire. De data aceasta, totuși, frigul nu este de peste Atlantic. Socialismul este în creștere, ca o amenințare pentru America, dar amenințarea provine de la cea mai nouă generație a alegătorilor americani, care poate nici măcar nu erau născuți atunci când Zidul Berlinului s-a prăbușit magnific, spre bucuria a milioane de oameni. Millenials au crescut, în mod ironic, în timpul uneia dintre perioadele cele mai prospere ale istoriei, fiind în același timp indoctrinați cu ideologiile pentru care bunicii lor au murit tocmai pentru a le șterge orice urmă.

Socialismul nu mai este văzut ca o amenințare. În schimb, ideologia temută cândva este acum sărbătorită ca fiind ”mișto”. În anumite cercuri, ea transmite o revendicare automată a virtuții. Și mii de millenials sunt hrăniți zilnic cu bucuriile socialismului, de către o mass-media din ce în ce mai stângistă. A existat o mass-media asemănătoare, care a lăudat implementarea comunismului lui Lenin  ca fiind un ”ideal nobil”. Din punct de vedere politic, s-ar putea să închidem cercul în mai puțin de 100 de ani.

Mulți americani simt nevoia unui sistem educațional care să învețe despre consecințele faptice ale comunismului și posibilitățile economice oferite de capitalism. Dacă acest lucru nu se întâmplă, ei se tem că realitățile unei societăți fără clase pot deveni prea reale.

Alegerea lui Donald Trump la președinția americană a subliniat părtinirea mediatică față de socialism și liberalism, în timp ce libertatea și capitalismul sunt prezentate în imagini din ce în ce mai întunecate și negative. Jurnaliștii nu se mai simt obligați să raporteze fapte. În schimb, opiniile, indiferent cât sunt de inexacte, trec drept jurnalism. Iar aceste opinii sunt absorbite cu nerăbdare de generația millenials, care caută așa-numitele ”spații sigure”. Deși definiția reală nu poate fi precizată în mod clar, spațiile sigure par a fi orice loc unde nu există capitalism. Aproape jumătate dintre millenials susțin că doresc să locuiască într-o țară socialistă, protejați cu grijă de libertățile și obligațiile Primului Amendament. Cu toate acestea, datorită sistemului nostru educațional, aceiași millenials nu pot să definească corect nici socialismul, nici comunismul, nici capitalismul.

Se naşte o mişcare anti-sistem?

Regimurile comuniste au fost transplantate la duzini de când Lenin a mărșăluit spre Moscova. Și s-au prăbușit în număr aproape egal. Doar câteva țări comuniste care luptă și suferă de foame continuă să se agațe de un fir destrămat, evident fără să țină cont de suferința popoarelor lor.

Dacă școlile noastre s-ar strădui să explice adevărul despre comunism, ar învăța că:

  1. Comunismul împiedică creativitatea și ambiția personală. Individul este doar o parte a întregului.
  2. Atât în Rusia, cât și în China, au îndurat foametea și moartea peste 40 de milioane de cetățeni, prin colectivizarea forțată, după ce guvernul a naționalizat fermele mici. Redistribuirea forțată a proprietății face parte integrantă din Manifestul lui Marx.
  3. Mult lăudata căutare a generației millenials pentru ”egalitate” se traduce în sărăcie egală pentru toți. Sub socialism, nu există motivația pentru a lucra și pentru a prospera. Revoltele unui segment mai ambițios din populațiile comuniste au dărâmat mai multe regimuri, inclusiv în Rusia.
  4. Succesul dovedit al capitalismului este o amenințare la adresa regimurilor comuniste, dintre care unele ar acționa cu ușurință pentru a distruge America. Unii millenials vin, de fapt, în întâmpinarea acestei idei.
  5. Lipsa de motivație pentru munca efectivă cauzează ineficiență la toate nivelurile de guvernare, inclusiv distrugerea terenurilor și a rezervelor de apă, critice din punct de vedere ecologic.
  6. Argumentul generației millenials împotriva monopolurilor capitaliste ignoră faptul că sub socialism și comunism există doar un singur monopol – guvernul.
  7. În timp ce argumentul lui Marx pentru lupta de clasă ar fi putut avea o fărâmă de valabilitate într-o epocă în care oamenii erau guvernați de capriciile monarhilor dictatoriali, capitalismul a făcut posibilă o clasă mijlocie puternică, ștergând astfel liniile dintre clasele superioare și cele inferioare. Restul țărilor comuniste de astăzi au doar două clase: o clasă dominantă mică, dar puternică, și restul populației sărace. Elitismul absolut, deplâns de marxiști, poate să se dezvolte numai într-o societate marxistă.
  8. Regimurile comuniste au nevoie de ascultare absolută. Cel puțin 80 de milioane de persoane au fost ucise de la începutul secolului al XX-lea, pentru a menține în viață mitul unui stat comunist sau socialist viabil.

Din nefericire, generația millenials este în mare parte inconștientă și indiferentă față de faptele de mai sus. Iar școlile noastre și mass-media liberală joacă rolul celor mai înfocați susținători ai socialismului, așa cum nici Karl Marx nu a reușit să fie. Lui îi lipsea credința înnăscută a capitalismului în libertatea presei, dar și faptul că inovațiile capitaliste au făcut posibilă difuzarea de știri și informații tuturor cetățenilor interesați.

Pe de alta parte, această generație este cea mai deschisă la a accepta cea mai dură dintre toate “teoriile conspirației”, anume, Teoria Pământului Plat. Și iată paradoxul, căci Teoria Pământului Plat este precum o mare dinamită de natură a distruge chiar fundația întregului edificiu pe care-l construiesc de zor aceiași păpușari de peste 200 de ani.

Crezi într-un Pământ Plat? Deci crezi într-un Pământ fix, adică, evident, consideri modelul geocentric ca fiind cel corect. Adică, dai la o parte tot ceea ce te-au învățat la școală, în cărți și filme despre Sistemul Solar, Galaxii, Big Bang și Relativitate. Dar dacă le dai pe acestea la o parte, e clar că trebuie să-i tai de pe lista oamenilor credibili și pe cei ce le-au inventat, dar și pe cei care le promovează.

Și de îndată ce ai ajuns aici, n-ai cum să nu te gândești că aceiași te-au mințit și cu evoluția dar și cu multe altele ce țin de știința modernă. Inclusiv vaccinuri.

Conspirațiile mondiale și matematica

Evident, întreaga această minciună nu putea rezista atâta vreme fără existența unor păpușari ce sforăresc niște marionete cu ajutorul cărora stăpânesc în toate țările peste Universități, ministere, producători de filme și mass-media.

Iar daca accepți existența unor astfel de păpușari, pasul firesc următor e să te gândești la motivul pentru care acești păpușari au îndobitocit lumea cu asemenea grozăvii. Căci doar n-au făcut-o de distracție, ci au făcut-o cu un scop. Deci care-i scopul?

Lucrurile nu se opresc însă aici. Dacă există niște păpușari atât de puternici, oare doar la domeniul ăsta științific să-și rezume activitatea? Nu cumva aria preocupărilor lor este cu mult mai vastă iar minciunile științei moderne nu sunt decât o componentă a unui sinistru uriaș angrenaj?

Sunt întrebări firești la care ar trebui să se gândească oricine acceptă Teoria Pământului Plat. Și totuși, millennials rămân cei mai furibunzi apărători ai aproape tuturor “valorilor” Noii Ordini Mondiale …

 

Articole similare selectate pentru tine