Noutăți de la MRP

Jan 16, 2019

Noutăți

Victor Alexeev, secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni va fi în vizita de lucru la Vârșeț, sâmbătă, 19.01.2019, unde se va întâlni și cu membrii reprezentativi ai comunității românești (mediu asociativ, mass–media, culte, etc.).

Subiectul principal de discutat cu reprezentanții românilor din Serbia va fi prezentarea noului Ghid al Beneficiarului pentru anul 2019 și Documentarul aferent acordării de finanțări nerambursabile 2019, în baza cărora se pot depune proiecte pentru finanțare nerambursabilă. Totodată, vor mai fi abordate și alte subiecte de interes comun, legate de comunitate.

Primul Congres al Românilor de Pretutindeni

Noutatea propusă în acest an de MRP va fi renunțarea la depunerea continuă a proiectelor și organizarea doar două sesiuni de finanțare  (februarie-martie și iulie – august 2019) și apariția unui nou program – Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, valabil doar pentru prima parte a anului în curs.

 

Articole similare selectate pentru tine

DPRRP simplifică procedurile de finanțare a proiectelor

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni anunță simplificarea procedurilor de acordare a finanțării nerambursabile pentru programele, proiectele și acțiunile care au ca scop sprijinirea comunităților românești de peste granițe.