Conferința Internațională ,,Exemple de bune practici din activitatea didactică" online

Jul 14, 2020

natalia.jpg

Natalia Stan, prof. la Ş.G. ,,Coriolan Doban", Coştei a reprezentat cadrele didactice româneşti din Serbia la Conferinţă.


Marţi, 30 iunie 2020 (Ziua Învăţătorului), Asociaţia Învăţătorilor din judeţul Botoşani a organizat ediţia a X-a la care a participat circa 250 profesori din România, Republica Moldova, Serbia şi Ucraina. Prof. Natalia Stan a reprezentat şcoala românească din Serbia, cuprinsă în programul conferinţei, a prezentat online procesul educativ-instructiv din Serbia în situaţia pandemiei, repere-experienţe în perioada coronavirusului.

La conferinţa organizată virtual au participat profesori, inspectori şcolari, preşedintele AGIRO, directori, reprezentanţii mediului academic din România şi din Republica Moldova, şefa cabinetului Ministrului Educaţiei din R.Moldova, metodişti, consilieri şcolari... Timp de 2 ore invitaţii din ţară şi străinătate au prezentat exemple de bune practici aplicate la clase/şcoală, care cu siguranţă reprezintă o sursă importantă şi benefică de inspiraţie pentru activitatea pedagogică a cadrelor didactice care predau în limba română de pretutindeni.

Toate activităţile delurate în cadrul proiectului au constituit un real, eficient şi constructiv schimb de experienţă, spre beneficiul tuturor participanţilor la conferinţă.

Lucrările vor fi publicate în nr. 19 al revistei de specialitate. Participanţii şi vorbitorii au primit Diplome şi Adeverinţe, iar înregistrarea integrală a Conferinţei Internaţionale ,,Exemple de bune practici din activitatea didactică" puteţi găsi pe pagina de Facebook şi YouTube.

 

Articole similare selectate pentru tine

Ziua Culturii Naționale și Ziua poetului nepereche celebrate la Coștei

În incinta Şcolii "Coriolan Doban" din Coştei, vineri, 18 ianuare a.c. s-a desfăşurat un emoţionant eveniment consacrat Zilei Culturii Naţionale şi marcărea a 169 de ani de la naşterea poetului național Mihai Eminescu, la care au luat parte elevii ciclului V-VIII.