Protest uriaș în București

Nov 03, 2015

1.jpg

Efectul Clubului Colectiv pare să fie începutul sfârșitului pentru puterea ticăloșită care conduce România, aia care este responsabilă, datorită corupției pe care a întreținut-o, de drama uriașă din Club Colectiv, dar și de multe altele…

Tinerii români au ieșit astăzi în stradă, într-un număr care nu a mai fost întâlnit de peste 20 de ani. Și nu este vorba numai de București, ci și de alte orașe care s-au solidarizat cu Bucureștiul. Mai mult decât atât, jandarmii, care se pare că au primit consemn să se comporte  cu manifestanții ca și cu o floare, par să se solidarizeze cu aceștia deoarece au fost văzuți bătând ușor în căștile de la brâu, în ritmul scandărilor.

protest-3.jpg

Or, dacă în 1989, armata s-a solidarizat cu manifestanții, iar acest lucru a dus la căderea lui Ceaușescu, senzația de solidaritate arătată de jandarmi pare de a fi de rău augur pentru corupții de astăzi, cocoțați în vârfurile puterii. Și, așa cum spunea cineva la o emisiune tv, gașca celor responsabili de răul din România ar trebui deja să se ducă singură la Târgoviște, pe urmele lui Ceaușescu, și să aștepte plutonul de execuție, chiar dacă va fi format din judecători…

Dacă România este capabilă să se trezească, acum este un moment important să o facă!

Dumnezeu să ajute România!

Daniel Roxin

 

Articole similare selectate pentru tine

Ziua românilor de pretutindeni

Ziua Românilor de Pretutindeni este sărbătorită, începând din 2015, în ultima duminică a lunii mai (în acest an – 29 mai). Instituită prin Legea nr. 299 din 13 noiembrie 2007, privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni, Ziua Românilor de Pretutindeni este marcată de comunitățile românești de pretutindeni prin manifestări special organizate.

Ziua Limbii Române

Ziua Limbii Române se sărbătorește în România la data de 31 august, la aceeași dată cu Limba Noastră, o sărbătoare similară celebrată în Republica Modova din 1990.

Ziua Limbii Române

Ziua Limbii Române se sărbătorește în România la data de 31 august, la aceeași dată cu Limba Noastră, o sărbătoare similară celebrată în Republica Modova din 1990.