La Paris atac terorist, peste 50 de morți și 100 de ostatici

Nov 13, 2015

paris.jpg

Peste 50 de persoane au fost ucise într-un schimb de focuri în centrul Parisului, raportează Fox News, iar după informațiile de la BBC în sala de concerte Bataclan 100 de persoane sunt deținute ca ostatici.


După cum a informat presa locală, trei bombe au explodat la restaurantul "Micul Cambodgia" aproape de Piața Republicii. Jurnalistul BBC aflat la fața locului menționează că vede pe stradă 10 persoane, fie moarte sau grav rănite. În același timp s-a auzit explozie în apropierea stadionului unde s-a jucat meciul de fotbal între Franța și Germania. Președintele francez Francois Hollande, care se găsea la Stade de France, a fost rapid evacuat.

Sursa: nezavisne.com

 

Articole similare selectate pentru tine

Războaiele precedate de minciuni

Fiecare război este precedat de o minciună răspândită abil prin mijloacele de comunicare în masă. Astăzi, aflăm că Statele Unite ale Americii amenință Venezuela și Ecuadorul. Mâine, Iranul. Poimâine, pe cine oare?

O serie de atacuri teroriste au zguduit Parisul

O serie de atacuri teroriste au zguduit aseară Parisul, îndoliind din nou Franța. Fanaticii musulmani au profitat de amicalul de fotbal dintre Franța și Germania și au transformat evenimentul într-un carnagiu, dar au atăcat și alte locuri din centrul Parisului, împușcând oamenii la grămadă sau aruncându-se în aer în mijlocul mulțimii.

Erdogan - Evenimentele de la Paris urmează un scenariu scris dinainte

Teoriile conspirației au început să apară în jurul atacurilor de la Paris printre politicienii turci, în frunte cu președintele Erdogan, ale căror opinii coincid perfect cu cele de la Moscova și Teheran. Aceștia sugerează (când nu o afirmă direct) că serviciile secrete americane sau israeliene s-ar afla în spatele atacurilor de la redacția Charlie Hebdo și de la magazinul evreiesc din Paris.