Un băiat, vorbind la telefon, în Piaţa Libertăţii din Timişoara

Dec 14, 2015

12368970_873928129388198_6425718364431514570_n-500x500.jpg

Este vorba despre o lucrare, care a atras atenţia timişorenilor, şi nu numai, care au avut drum prin Piaţa Libertăţii. Astfel, băiatul stilizat, care vorbeşte la telefon, şi-a făcut rapid „apariţia” si pe Facebook, unde a dat prilej, bineînţeles, la comentarii.


„Grozav” spune unul dintre utilizatorii Facebook.  „Interesant dar cumva incomplet. Am vrut să zic că este incomplet, dintr-un alt punct de vedere … telefonul mobil devine într-un fel o „icoană” a zilelor noastre”, susţine un altul, completat de altcineva, care crede că băiatul cu telefonul „nu corespunde cu statuia din mijlocul pieţei”. Lucrarea din bronz patinat se numeşte „De-a telefonul”, aparţine artistului Bogdan Raţă şi reprezintă o sculptură ce are că tema „comunicarea, jocul, copilăria, ca metaforă a viitorului, contemporaneitatea”, susţin autorităţile.

  Sursa: oradestiri.ro

Sursa foto: Facebook/Andrei Herczeg

 

Articole similare selectate pentru tine

Zilele Voivodinei la Timişoara

Printr-un management turistic foarte eficient sârbii şi-au dat seama că în zona Banatului românesc există o sursă inepuizabilă de viitori clienţi pentru frumoasele staţiuni din Serbia.

Voivodina, un uriaș potențial turistic

La sediul central din piața Operei al Camerei de Comerț Industrie și agricultură Timiș a avut loc o întâlnire de suflet cu vecinii și cei mai noi parteneri, Camera de Comerț a Voivodinei. Evenimentul a fost prilejuit de Zilele Voivodinei la Timișoara 2017.

Ultima noapte de TEMESVAR, prima zi de TIMIȘOARA

28 iulie 1919 reprezintă data la care a fost instaurată administrația românească în județul Timiș, când s-a preluat administrația în numele statului român în județul Timiș, Timișoara și în zona din fostul comitat Torontal, care a revenit României prin hotărârile Conferinței de Pace de la Paris.