Idei amenajări grădini cu pietriș pentru primăvara aceasta

Mar 24, 2016

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-11.jpg

Știm cu toții că grădina este locul în care ne relaxăm în zilele însorite. De aceea, iată câteva idei amenajări grădini cu pietriș de vis.


După o zi lungă de muncă, vrei să te întorci acasă și să citești o carte în grădina ta lângă un ceai sau o limonadă delicioasă. Iatî mai multe idei pentru a amenaja grădina folosind pietriș. Aceste amenajări, trebuie să recunoaștem, sunt de vis. De aceea noi putem doar să ne inspirăm din ele, iar dacă dispunem de un spațiu atât de mare în grădină și dorim să le realizăm, sperăm că vă puteți inspira de aici. Suntem siguri că veți găsi măcar o idee care să placă.

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-1.jpg

Depinde de ce pietriș vă place, puteți face diverse modele pe jos sau puteți alege să pavați grădina cu un singur fel de pietriș. Alegerea este doar a voastră!

Spor la treaba!

Sursa: ideipentrucasa.ro

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-2.jpg

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-3.jpg

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-5.jpg

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-8.jpg

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-10.jpg

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-13.jpg

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-19.jpg

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-21.jpg

Idei-amenajari-gradini-cu-pietris-23.jpg

 

Articole similare selectate pentru tine

Idei pentru a transforma mobila veche în decor pentru grădină

Daca vrei un decor pentru grădină inspirat din piese vechi de mobilier, te invitam să urmărești în coninuare articolul pentru a vedea câteva idei creative.

Cultivarea legumelor în baloți de paie

Grădina din baloți de paie sau mai bine zis cultivarea legumelor sau a plantelor aromatice în baloți este o tehnică promovată în ultima perioadă pentru agricultura în spații mici sau ca o variantă inedită de grădinărit. Totodată, această metodă este ideală și pentru spațiile betonate sau unde pământul nu poate asigura o producție bună sau sănătoasă.