Idei pentru a transforma mobila veche în decor pentru grădină

Mar 28, 2016

decor-pentru-gradina-4.jpg

Daca vrei un decor pentru grădină inspirat din piese vechi de mobilier, te invitam să urmărești în coninuare articolul pentru a vedea câteva idei creative.


Diverse piese de mobilier sunt transformate în achiziții noi și frumoase pentru grădină. Ele sunt vopsite, sunt amenajate cu pernuțe și cu diverse obiecte noi, puse în grădină și transformând astfel locul într-un decor fabulos.

Orice pat, șifonier, dulap sau orice altă piesă de mobiler care nu vă mai folosește deoarece este foarte veche sau uzată, poate deveni o masă sau o băncuță confortabilă pentru grădină.

Sursa: ideipentrucasa.ro

decor-pentru-gradina-2.jpg

decor-pentru-gradina-5.jpg

decor-pentru-gradina-9.jpg

decor-pentru-gradina-10.jpg

decor-pentru-gradina-13.jpg

decor-pentru-gradina-6.jpg

decor-pentru-gradina-7.jpg

decor-pentru-gradina-11.jpg

 

Articole similare selectate pentru tine

Idei amenajări grădini cu pietriș pentru primăvara aceasta

Știm cu toții că grădina este locul în care ne relaxăm în zilele însorite. De aceea, iată câteva idei amenajări grădini cu pietriș de vis.

Cultivarea legumelor în baloți de paie

Grădina din baloți de paie sau mai bine zis cultivarea legumelor sau a plantelor aromatice în baloți este o tehnică promovată în ultima perioadă pentru agricultura în spații mici sau ca o variantă inedită de grădinărit. Totodată, această metodă este ideală și pentru spațiile betonate sau unde pământul nu poate asigura o producție bună sau sănătoasă.