Grüner See, parcul care se transformă într-un lac

Jun 03, 2016

Parcul-care-se-transforma-in-lac6.jpg

În Austria există un loc minunat cunoscut sub numele Grüner See care se transformă în sezonul cald într-o minunăție acoperită de ape.


Grüner See este, poate, cel mai neobișnuit parc al lumii. Situat în apropiere de stațiunea montană Tragoss, parcul își primește vizitatorii într-un decor de vis, consemnează omofon.com.

Gruner-See1.jpg

Cei care au avut ocazia să îl viziteze deja pot afirma cu tărie că este unul dintre cele mai frumoase parcuri montane austriece. Însă, Gruner See este cât se poate de neobișnuit. De ce? Pentru că odată cu topirea zăpezilor, primăvara și vara, parcul devine un lac cu adâncimi chiar și de 8 metri, iar prin apa incredibil de limpede se pot vedea chiar și păstrăvii.

Gruner-See.jpg

 

Parcul-care-se-transforma-in-lac8.jpg

 

Parcul-care-se-transforma-in-lac7.jpg

 

Articole similare selectate pentru tine

Viena, oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii

Pentru a opta oară consecutiv, Viena, capitala Austriei, este, la nivel mondial, oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii. Compania internaţională de consultanţă Mercer efectuează în fiecare an un studiu pentru clasificarea calităţii vieţii în 231 de oraşe mari din întreaga lume, ţinând cont de 39 de criterii.

O scurtă prezentare a adevăratei Austrii

Iată mai jos o prezentare a adevăratei Austrii, una din țările cele mai îmbâcsite și conservatoare din Europa, care nu și-a făcut niciodată un mea culpa istoric, ci s-a prezentat întotdeauna drept victimă.