A fost schimbată data desfăşurării Marelui Festival

Aug 01, 2016

sabov.jpg

Consiliului Executiv al Marelui Festival de Folclor al Românilor din Voivodina s-a întrunit pe 18 iulie, la Ecica, în incinta Şcolii Generale “Dr. Aleksandar Sabovljev”.


La şedinţa prezidată de preşedintele Roman Bugar şi la ea au participat 7 membri ai Consiliului Executiv şi ai Comisiei Artistice. În cadrul şedinţei au fost abordate subiecte ce ţin de problemele, buna funcţionare, acţiunile întreprinse şi organizarea Marelui Festival de Folclor al Românilor din Voivodina, precum şi raportul preşedintelui Comitetului Local de Organizare al Festivalului de Folclor Românesc al Copiilor din Voivodina “Coştei 2016”, manifestări de primă mărime pentru etnia noastră, ce s-au desfăşurat în luna iunie la Coştei, respectiv va fi organizat spre sfârşitul lunii august în localitatea Ecica, scrie Libertatea.

 

Articole similare selectate pentru tine

ANUNȚ CĂMINELOR CULTURALE – SOCIETĂŢILOR CULTURAL-ARTISTICE

În şedinţa Consiliului Executiv al Marelui Festival de Folclor al Românilor din Voivodina Serbia, ţinută la Uzdin pe data de 31.01.2016 s-a hotărât a se deschide: C O N C U R S pentru soliştii vocali şi instrumentişti care vor să participe la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina – Serbia, care anul acesta se va organiza la Ecica