Minciuna în care trăim

Jan 31, 2017

The-Lie-We-Live....jpg

Odată cu tehnologia modernă a avansat şi exterminarea omenirii. Trăim vremuri din ce în ce mai îngrozitoare. Suntem şocaţi în fiecare zi ce trece şi asistăm la scene oribile. Ne hrănim corpurile cu chimicale. Alergăm şi nu ştim practic după ce alergăm.


Omenirea trăieşte într un continuu stres. Media de vârstă s-a micşorat. Omenirea a devenit din ce în ce mai violentă. Singuri ne îndreptăm spre auto-distrugere. Credeţi că sunt aberații sau exagerări? Nu ne mai ajung bunurile. Nu suntem mulţumiţi cu nimic din ce avem, din ce am mai avea, şi toate astea ne duc, la o autodistrugere. Practic muncim degeaba, că nu plecăm cu nimic DINCOLO. Viaţa este o deşertăciune şi o goană după vânt.

https://www.youtube.com/watch?v=8zlcgwoU0KU

“Am devenit deconectaţi. Idolatrizăm oameni pe care nu i-am întâlnit. Suntem martorii extraordinarului pe ecrane iar a obişnuitului pretutindeni altundeva. Așteptam pe cineva care să aducă schimbarea fară să ne gândim vreodată să ne schimbăm noi înșine. Alegerile prezidențiale pot fi la fel de bine o aruncare cu banul. Doua feţe ale aceleiași monede. Alegem ce față vrem şi iluzia alegerii, a schimbării apare. Dar lumea rămâne la fel. Eşuăm în a întelege că politicienii nu ne servesc, ci îi servesc pe cei care îi finanțează la putere. Avem nevoie de lideri, nu de politicieni. Dar în lumea noastră de persoane ce stau la rând supuse am uitat să conducem noi înşine.”

 

 

Articole similare selectate pentru tine

Războaiele precedate de minciuni

Fiecare război este precedat de o minciună răspândită abil prin mijloacele de comunicare în masă. Astăzi, aflăm că Statele Unite ale Americii amenință Venezuela și Ecuadorul. Mâine, Iranul. Poimâine, pe cine oare?

Adevărul de dincolo de noi

Istoria ne învaţă că, de-a lungul vremii, adevărul şi minciuna au jucat roluri importante în vieţile filosofilor, poeţilor şi scriitorilor.