Balul Strugurilor din Vârşeţ promovat la Restaurantul Lloyd

Sep 08, 2017

587_1-restaurantul-lloyd-timisoara1.jpg

Consulatul General al Republicii Serbia la Timişoara, Uniunea Sârbilor din România şi Organizaţia Turistică din Vârşeţ îi invită pe bănăţeni la Festivalul Balul Strugurilor din Vârşeţ, care se desfăşoară în perioada 14 – 17 septembrie.


Evenimentul pe larg, consemnează banatulmeu, a fost prezentat timişorenilor, joi, 7 septembrie, de la ora 13.00, la Restaurantul Lloyd, unde a fost prezentă şi celebra formaţie de tamburaşi din Vârşeţ şi unde a fost şi o degustare de struguri şi must din podgoriile Vârşeţului. Cei care vor merge la Vârşeţ de Balul strugurilor vor putea vizita printre altele standurile amenajate în centrul oraşului, precum şi Muzeul Concordia – depozitarul unui important patrimoniu cultural şi istoric al Banatului.

Această manifestare este cea mai veche şi cea mai vizitată manifestare turistico-economică din Vârșeț. Programul bogat şi calitativ este menit tuturor generaţiilor. În cadrul manifestării se organizează mai multe evenimente culturale, sportive şi comerciale, precum şi expoziţii de struguri şi vin.

 

Articole similare selectate pentru tine

Zilele Voivodinei la Timişoara

Printr-un management turistic foarte eficient sârbii şi-au dat seama că în zona Banatului românesc există o sursă inepuizabilă de viitori clienţi pentru frumoasele staţiuni din Serbia.

Voivodina, un uriaș potențial turistic

La sediul central din piața Operei al Camerei de Comerț Industrie și agricultură Timiș a avut loc o întâlnire de suflet cu vecinii și cei mai noi parteneri, Camera de Comerț a Voivodinei. Evenimentul a fost prilejuit de Zilele Voivodinei la Timișoara 2017.

Un băiat, vorbind la telefon, în Piaţa Libertăţii din Timişoara

Este vorba despre o lucrare, care a atras atenţia timişorenilor, şi nu numai, care au avut drum prin Piaţa Libertăţii. Astfel, băiatul stilizat, care vorbeşte la telefon, şi-a făcut rapid „apariţia” si pe Facebook, unde a dat prilej, bineînţeles, la comentarii.