Aeroportul Timişoara este trilingv

Jan 22, 2018

PASAGERUL-1-MILION-AEROPORTUL-TIMISOARA.Still065-696x392.jpg

Aeroportul Internaţional Timişoara este singurul din ţară care are pagina de web tradusă în 3 limbi. Recent, informaţiile sunt disponibile şi în limba sârbă, pe lângă română şi engleză.

Pasagerii sârbi au astfel posibilitatea de a accesa informaţiile utile şi în limba lor maternă. Ei vor putea afla informaţiile despre plecări, sosiri, bagaje, rezervări, parcare şi multe altele de pe pagina web, la secţiunea în limba sârbă, anunță banatulazi.

Există tot mai mult interes din partea cetăţenilor sârbi de a zbura din Timişoara deoarece destinaţiile disponibile de aici sunt variate şi la preţuri accesibile. Pentru a facilita informarea acestora, precum şi a tuturor pasagerilor de origine sârbă, al cărui număr este în continuă creştere, am dorit să venim în sprijinul lor şi să le oferim posibilitatea de a accesa site-ul Aeroportului Timișoara în limba sârbă”, a explicat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

 

Articole similare selectate pentru tine

Zilele Voivodinei la Timişoara

Printr-un management turistic foarte eficient sârbii şi-au dat seama că în zona Banatului românesc există o sursă inepuizabilă de viitori clienţi pentru frumoasele staţiuni din Serbia.

Voivodina, un uriaș potențial turistic

La sediul central din piața Operei al Camerei de Comerț Industrie și agricultură Timiș a avut loc o întâlnire de suflet cu vecinii și cei mai noi parteneri, Camera de Comerț a Voivodinei. Evenimentul a fost prilejuit de Zilele Voivodinei la Timișoara 2017.

Un băiat, vorbind la telefon, în Piaţa Libertăţii din Timişoara

Este vorba despre o lucrare, care a atras atenţia timişorenilor, şi nu numai, care au avut drum prin Piaţa Libertăţii. Astfel, băiatul stilizat, care vorbeşte la telefon, şi-a făcut rapid „apariţia” si pe Facebook, unde a dat prilej, bineînţeles, la comentarii.