Slujba de Paști în direct pe site-ul „Libertatea”

Apr 19, 2020

lib.jpg

Slujba de Paști, oficiată de preotul paroh Cristian Popi în B.O.R. din Toracu-Mare, o puteți urmării în direct prin intermediul site-ului săptămânalului „Libertatea”.


large-main1.jpg

În plus, săptămânalul „Libertatea” recent a activat aplicația Android pentu telefonul mobil, o găsiți pe Google Play, se instalează repede și veți putea citi ziarul oriunde veți fi.

 

Articole similare selectate pentru tine

A început Postul Sfintelor Paşti

Pentru lumea creştină ortodoxă - luni, 14 martie, a început Postul Sfintelor Paşti. Acest post, fiind cel mai lung şi cel mai aspru din posturile de durată întâlnite în Biserica Ortodoxă, este cunoscut şi sub denumirea de Postul Mare, popular Păresimi.

„Libertatea” noastră cea de toate săptămânile

Vremea trece, vremea vine. Totul trece, totul se schimbă, doar Cronos rămâne veşnic şi mereu de veghe asupra a tot şi a toate. Iar noi, jurnaliştii şi scriitorii, ca actori trecători (predestinaţi poate sau chemaţi de necunoscut) ai unui fragment şi ai unui spaţiu din nemărginitul lui imperiu, am avut menirea şi onoarea să consemnăm pe hârtie tot ce ne-a oferit în cadrele vieţii şi evenimentelor pe care ni le-a împrumutat pentru a le eterniza pentru posteritate.