Remediul natural care corectează vederea

Jan 02, 2016

Un vechi remediu natural rusesc din miere si nuci, care ajuta vederea!.jpg

Academicianul rus Vladimir Filatov le-a dat pacienților săi aceasta băutură pe bază de miere în timpul spitalizării, iar toți cei care au consumat-o au fost uimiți de rezultat.


În timpul anilor ’50, la Clinica de Oftalmologie, pe lângă tratamentul obișnuit și terapia medicală, oftalmologul și chirurgul Vladimir Filatov și-a sfătuit pacienții să prepare un amestec specific medicinei alternative, pentru a putea să-și îmbunătățească vederea și pentru a putea preveni viitoarele afecțiuni.

Ingrediente: 500 de grame de nuci pisate 300 de grame de miere sucul de la 3-4 lămâi

Un vechi remediu natural rusesc din miere si nuci, care ajuta vederea! (2).jpg

Mod de preparare și consum: Adaugă într-un recipient din sticlă (borcan încăpător) toate ingredientele și amestecă-le bine. Amestecul se păstrează la frigider, având grija ca recipientul să fie închis ermetic; Consumă 3 linguri pe zi timp de 30 de zile consecutive, astfel: – Prima lingură dimineața înainte de micul dejun; – Cea de-a doua lingură cu 30 de minute înainte de prânz; – Ultima lingură seara înainte de cină. Rezultatele se vor resimți după 30 de zile de consum, afirma Cristian Iacov, autor la secretele.com. Acest amestec trebuie consumat regulat.

Sursa: secretele.com

 

Articole similare selectate pentru tine

Propolis, un veritabil antibiotic natural

Termenul ”propolis” este originar din limba greacă şi înseamnă ”partea dinaintea cetăţii”. Albinele folosesc propolisul pentru a-şi sigila stupul împotriva dăunătorilor: viruşi bacterii, dar şi pentru mumificarea intruşilor mai mari: alte insecte, şoareci, pe care albinele îi omoară şi îi învelesc în propolis ca să nu putrezească.

Mierea în trei culori

Mierea de albine românească a reuşit să cucerească lumea. Concret, mierea de Durneşti, judeţul Botoşani, ajunge atât în Europa, cât şi în Japonia, Canada, China, datorită pasiunii pentru inovaţe a tânărului apicultor botoşănean Iustin Marineac, în vârstă de 31 de ani. Acesta a reuşit să obţină un produs unic în România, „mierea în trei culori”, deosebit de apreciată şi de solicitată.

Macerat de hrean cu miere

Hreanul este considerat un antibiotic natural ce stimulează capacitatea organismului de a apărare de virusuri, bacterii și germeni. Hreanul este bogat în compuși volatili, vitaminele C și B, calciu, potasiu, fier și magneziu. Are proprietăți benefice organismului, pentru tratarea afecțiunilor precum răcelile și gripele, tusea, infecțiile căilor respiratorii, circulație sangvină deficitară etc.