Dialogul deschis – baza unei noi colaborări

Jul 02, 2016

1.jpg

La sfârşitul săptămânii trecute, o delegație a CNMNRS, în componența: Daniel Petrovici, președinte, Ion Cizmaș, președinte al Consiliului Executiv și Marcel Drăgan, secretar general, au vizitat Primăria Municipiului Vârșeț cu scopul de a cunoaște noua conducere și de a pune bazele unei viitoare colaborări.


Reprezentanţii Consiliului Naţional Român au avut întrevederi cu Dragana Mitrović, primărița municipiului Vârșeț și prof. Mariana Golomeici, responsabilă cu învățământul în Executivul Municipal, relatează săptămânalul Libertatea.

Oaspeții au felicitat-o pe Dragana Mitrović pentru numirea la o funcție atât de responsabilă și i-au urat mult succes în muncă. Au urmat discuții constructive în favoarea minorității române care trăiește în municipiul Vârşeţ.

 

Articole similare selectate pentru tine

Ziua și Sărbătoarea Liceului ”Borislav Petrov Braca” din Vârșeț

Ziua Liceului „Borislav Petrov-Braca” din Vârşeţ şi patronii spirituali ai acestei instituții de învățământ - Sfinții Chiril și Metodie au fost marcați în mod festiv, prin cântece, dansuri și poezii, pe data de 24 mai a.c., în amfiteatrul Liceului.

Ziua în care Vârșețul a fost amenințat de erupția vulcanică!

Din adâncul muntelui s-au auzit bubuituri, de parcă lava, sub înaltă presiune, amenință să explodeze tot momentul la suprafață. Înspăimântați de erupția vulcanică, cetățenii au trimis o delegație la primărie, unde au încercat să-i liniștească explicându-le că Vârșețul și zona înconjurătoare nu este amenințată de nici un vulcan. Dar degeaba, frica era mare.

Ziua Culturii Naționale ”Dor de Eminescu” la Vârșeț

La ”Casa Butoarcă” din Vârşeț, respectiv la sediul Consiliului Național al Minorității Naționale Române din Serbia și al Societății de Limba Română din Voivodina, a fost marcată Ziua Culturii Naționale, respectiv ziua de naştere a marelui poet român Mihai Eminescu.