Forum Economic Internațional la Arad

Mar 09, 2017

arad.jpg

Între 21-23 aprilie 2017, se va desfășura, la Arad, Forumul Economic Internațional cu tema ”Dezvoltarea economică în context regional și internațional: premise, provocări, oportunități”. Organizat de către Patronatul Național Român, filiala Arad, și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație, evenimentul economic va reuni firme din România, Republica Moldova, Ungaria, Serbia și Italia, reprezentând un prilej optim de colaborare interregională și internațională.

poza 2.jpg

Forumul Economic Internațional de la Arad se anunță a fi un eveniment economic de referință pentru mediul de afaceri din Europa de Est. Deja și-au anunțat participarea numeroase firme din țară, Italia, Republica Moldova, Serbia și Ungaria, ceea ce ne îndreptățește să considerăm că forumul din luna aprilie va îndeplini așteptările firmelor participante. Totodată, evenimentul va reprezenta o bună oportunitate și pentru promovarea județului Arad la nivel internațional.

Firmele care doresc să participe pot scrie pe adresa de e-mail: [email protected]. La această primă ediție, nu se percepe taxă de participare”, a declarat dr.Antoniu Martin, președinte pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

 

Articole similare selectate pentru tine

Universitatea din Arad s-a prezentat liceiștilor din Vârșeț

În timpul celui de-al doilea semestru, reprezentanți ai universităților din țară și străinătate folosesc momentul pentru a vizita licee și pentru a cunoaște absolvenții școlilor primare cu oferta lor educațională.

Super-afacere în agricultură cu ajutorul internetului

O familie de localnici din Păuliş, Arad, a reușit să pună pe picioare o super-afacere doar cu câteva sfaturi de pe Internet și cu o idee fără concurență în zonă. Doina şi Ioan Ciuban cultivă şi vând mirodenii precum salvie, rosmarin, busuioc, coriandru, echinaceea, oregano, iar îndeletnicirea le aduce venituri frumoase.

Membrii Consiliului Director URS la Arad

La invitația Consiliului Județean Arad am participat în 2 și 3 martie 2018 la câteva activități culturale la care au fost și invitați din România, Serbia, Ungaria, Germania, SUA.