Poliglot Café și la Vârșeț

Apr 24, 2017

poliglot-800.jpg

La Caffe Jazzva  din Vârșeț se va desfășura primul „Poliglot Café“ - un eveniment care permite vizitatorilor să practice limbi străine și să cunoască oameni noi, eveniment programat pe 4 mai, începând de la ora 19.00.

Evenimentul este organizat de „Polyglot Club“ care astfel de „întâlniri“ organizează pe întreg globul pământesc deja de două decenii.

Vârșețul este al doilea oraș din Serbia în care activează  Poliglot Café, imediat după Belgrad, unde s-a dovedit a fi un mare succes. La Vârșeț acest gen de întâlniri internaționale vor avea loc în fiecare joi la Caffe Jazzva  de la ora 19:00 până la ora 23:00, timp când se pot practica o mulțime de limbi cu oameni din întreaga lume.

 

Articole similare selectate pentru tine

Ziua și Sărbătoarea Liceului ”Borislav Petrov Braca” din Vârșeț

Ziua Liceului „Borislav Petrov-Braca” din Vârşeţ şi patronii spirituali ai acestei instituții de învățământ - Sfinții Chiril și Metodie au fost marcați în mod festiv, prin cântece, dansuri și poezii, pe data de 24 mai a.c., în amfiteatrul Liceului.

Ziua în care Vârșețul a fost amenințat de erupția vulcanică!

Din adâncul muntelui s-au auzit bubuituri, de parcă lava, sub înaltă presiune, amenință să explodeze tot momentul la suprafață. Înspăimântați de erupția vulcanică, cetățenii au trimis o delegație la primărie, unde au încercat să-i liniștească explicându-le că Vârșețul și zona înconjurătoare nu este amenințată de nici un vulcan. Dar degeaba, frica era mare.

Ziua Culturii Naționale ”Dor de Eminescu” la Vârșeț

La ”Casa Butoarcă” din Vârşeț, respectiv la sediul Consiliului Național al Minorității Naționale Române din Serbia și al Societății de Limba Română din Voivodina, a fost marcată Ziua Culturii Naționale, respectiv ziua de naştere a marelui poet român Mihai Eminescu.