Cursuri de perfecționare a limbii române pentru elevii premiați din Voivodina

Jul 13, 2019

cursuri.jpg

În perioada 9 - 12 iulie, a avut loc Tabăra de învățare a limbii române, organizată de Institutul de Cultură al Românilor din Voivodina și Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, la care au participat elevii premiați la Competițiile Republicane la Limba Română.


Elevele premiate Ariana Mălaimare, Angela Jurca, Elena Stoia și Vanesa Crețu din Uzdin, împreună cu prof. Valentina Dalea din Uzdin, au urmărit cursurile de perfecționare a limbii române care s-au desfășurat la Timișoara, în încăperile Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș. Lecțiile au fost predate de prof. Ion Căliman.

Institutul de Cultură al Românilor din Voivodina

 

Articole similare selectate pentru tine

Zilele Voivodinei la Timişoara

Printr-un management turistic foarte eficient sârbii şi-au dat seama că în zona Banatului românesc există o sursă inepuizabilă de viitori clienţi pentru frumoasele staţiuni din Serbia.

Voivodina, un uriaș potențial turistic

La sediul central din piața Operei al Camerei de Comerț Industrie și agricultură Timiș a avut loc o întâlnire de suflet cu vecinii și cei mai noi parteneri, Camera de Comerț a Voivodinei. Evenimentul a fost prilejuit de Zilele Voivodinei la Timișoara 2017.

VODICA ÎNCHINATĂ ÎNĂLȚĂRII SFINTEI CRUCI DIN UZDIN

Această capelă a fost închinată Înălțării Sfintei Cruci. Se află pe raza satului – cătunului Kotul Mik (Cotul Mic).