O excepțională carte de vizită a Bucureștiului

Jan 31, 2016

skytower-bucuresti-panorama-bucuresti-inaltime-137-metri-poze-bucuresti-207.jpg

Capitala României a fost filmată dintr-o perspectivă pe care nu am mai văzut-o până acum!


Bucureşteanul Mihai Dragu, şi-a construit singur drona şi a purtat-o în zone importante ale Capitalei. Drona a zburat la peste 100 de metri altitudine în zone cum ar fi: Balta Alba, Casa Presei Libere, Arcul de Triumf, Rezervaţia Naturală Văcăreşti, etc. Acesta a demarat proiectul personal în urmă cu câteva luni, realizând montajul filmărilor în acest clip, care este de departe una dintre cele mai frumoase cărţi de vizită pentru Capitală şi de ce nu, chiar şi pentru România.

Mai mult decât atât, coloana sonoră pe muzica marelui nostru compozitor George Enescu, a fost aleasă atât de bine încât aduce o notă în plus de libertate şi relaxare, desăvârşind realizarea acestui clip.

Dronele sunt folosite şi în salvarea turiştilor rătăciţi pe munte, pentru realizarea fotografiilor în zone greu accesibile şi chiar pentru filmări industriale.

Sursa: livebiz.ro

https://www.youtube.com/watch?v=RR2SdvUTcNs

 

Articole similare selectate pentru tine

Stația de metrou din București, un sit paleontologic spectaculos

Puțini stiu că în București o călătorie în timp, până în Cretacicul superior, în urmă cu 180 de milioane de ani, costă cât o cartelă de metrou. Asta pentru că stația de metrou Politehnica, inaugurată în 1983, este pavată cu plăci de marmură pline de fosile, care au trăit când pe Pământ nu exista viață decât în apă.

România este campioană europeană în securitate cibernetică

România a câştigat titlul de campioană europeană la competiţia European Cyber Security Challenge 2019, care a avut loc în perioada 9-11 octombrie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

Protest uriaș în București

Efectul Clubului Colectiv pare să fie începutul sfârșitului pentru puterea ticăloșită care conduce România, aia care este responsabilă, datorită corupției pe care a întreținut-o, de drama uriașă din Club Colectiv, dar și de multe altele…