Ruinele megalitice din Rusia contrazic istoria oficială

Jun 22, 2017

1494943458668.jpg

Ruinele megalitice, descoperite în Rusia, conţin cele mai mari blocuri de piatră descoperite vreodată.

O descoperire incredibilă, făcută de curând în Rusia, ameninţă să zguduie teoriile convenţionale despre istoria planetei (din nou). Pe muntele Shoria în sudul Siberiei, cercetătorii au descoperit un zid masiv de pietre de granit, scrie mixdecultura.

Unele dintre aceste pietre de granit gigantice sunt estimate să cântărească mai mult de 3.000 de tone, şi după cum veţi vedea, multe dintre ele au fost tăiate „cu suprafeţe plane, unghiuri drepte şi colţuri ascuţite”. Nimic de o asemenea amploare nu a fost descoperit înainte. Cea mai mare piatră găsită la ruinele megalitice de la Baalbek, Liban, nu cântăreşte mai mult de 1.500 de tone. Întrebarea este: cum pe Terra, în epoca preistorică, a tăiat cineva 3.000 de pietre de granit cântărind mii de tone, cu o precizie extremă, transportându-le pe munte şi aranjandu-le, cu o precizie milimetrică? Conform versiunii acceptată de istorie, ar fi imposibil pentru oamenii preistorici (aşa-zişi „preistorici”) având o tehnologie foarte limitată să realizeze un astfel de lucru. Cu siguranţă istoria ne va oferi noi surprize şi va contrazice din ce în ce mai mult versiunea oficială …

2.jpg

Ani de zile, istoricii şi arheologii au fost uimiţi de pietrele, incredibil de mari, găsite la Baalbek. Unele dintre aceste pietre din Rusia sunt, potrivit relatărilor, de două ori mai masive. Inutil să spunem că o mulţime de oameni de ştiinţă sunt foarte încântaţi de această descoperire.

Iată ce scrie ”Mysterious Univers”: „Împătimiţii de istorie alternativă vor găsi interesant ceea ce vom relata în rândurile următoare. Un vechi site „super-megalitic” a fost găsit în Munţii Siberieni. Recent descoperit în Gornaya Shoria (Muntele Shoria) în sudul Siberiei, acest site este format din blocuri imense de piatră, care pare a fi granit, cu suprafeţe plane, unghiuri drepte şi colţuri ascuţite. Blocurile par a fi stivuite, aproape în manieră de zidărie ciclopic şi sunt enorme.

36-702x330.jpg

Rusia nu este străină de situri antice megalitice, cum ar fi Arkaim (Stonehenge din Rusia), sau Manpupuner, pentru a numi doar două. Descoperirea de la Shoria este unică deoarece, dacă sunt făcute de om, blocurile utilizate aici sunt, fără îndoială, cele mai mari lucrate vreodată de mâna omului.” Prima expediţie pentru a studia aceste pietre a fost în urmă cu doar câteva luni. Înainte de această expediţie, nu au existat fotografii cunoscute ale acestor pietre megalitice. Arheologul John Jensen este intrigat de aceste ruine antice şi a scris pe blog-ul sau personal: „Super megaliţi s-au găsit şi fotografiat pentru prima dată de către Georgy Sidorov la o expediţie recentă în Siberia de Sud. Nu există măsurători exacte, încă. La scară descrisă de cercetători, aceşti megaliţi sunt mult mai mari (de până la 2 la 3 ori ) decât cei mai mari megaliţi cunoscuţi în lume. (Exemplu: „piatră femeii însărcinate” de la Baalbek, Liban, cântăreşte aproximativ 1.260 tone). Unii din aceşti megaliţi ar putea cântări cu uşurinţă de la 3.000 până la 4.000 de tone.”

Ruine-megalitice-incredibile-descoperite-în-Siberia-1.jpg

Un alt lucru foarte neobişnuit la aceste pietre este că dereglează instrumentele de măsurare ale arheologilor. Ceea ce urmează este un fragment dintr-o poveste a unei o surse de ştiri ruse: „Unele evenimente întâmplate în timpul expediţiei de toamnă ar putea fi, probabil, numite mistice. Compasul geologilor s-a comportat foarte ciudat. Pentru un motiv necunoscut săgeţile lor au fost abătute de megaliţi.

Ce ar putea însemna acest fapt? Este cât se poate de clar că au dat peste un fenomen inexplicabil al câmpului geomagnetic al Pământului. Ar putea fi această o rămăşiţă a unei tehnologii antigravitaţionale vechi?”

https://www.youtube.com/watch?v=iFOwlZfNTO4

Desigur, mult mai multe cercetări trebuie să fie făcute pe acest site. Nimeni nu ştie cine a tăiat aceste pietre sau cât de vechi sunt. Jensen consideră că acestea provin „din negura pre-istoriei”. Contructorii acestor pietre, metodele lor, scopul şi semnificaţia sunt pure speculaţii. Ce ştim cu siguranţă este faptul că aşa-zisa noastră „preistorie” este mult mai bogată decât putem noi bănui…

Ruine-megalitice-incredibile-descoperite-în-Siberia-4.jpg

Aceste pietre vor rămâne un mister nerezolvat pentru un timp foarte lung. Este clar că, în conformitate cu versiunea oficială a istoriei, ele nu ar trebui să fie acolo. Desigur că nu sunt singurele…

 

Articole similare selectate pentru tine

RUSIA MOARE ÎNCET, DAR SIGUR

Rusia nu este un stat național și nici unitar. Prin definiție, aceasta este o Federație multinațională. La recensământul general al populației, din 2010, au fost înregistrați 143 436 145 de locuitori, cărora li s-au adăugat 2 033 700 de locuitori ai Crimeii (în total 145 469 845 locuitori). Suprafața Rusiei (+ Crimeea anexată) este de 17 130 117 kilometri pătrați.

Palatul împăratului Traian din Zăvoi?

Cu ocazia săpării unei gropi în cimitirul din Zăvoi în 2009, au fost găsite o serie de vestigii arheologice, care s-au dovedit a face parte dintr-un ansamblu de o mare importanţă.

Originile răului sau ce înseamnă comunismul 2/3

Originile răului sau ce înseamnă comunismul. În Rusia, ca nici într-o altă țară, în secolul XX, a avut loc o confruntare între Bine și Rău. Timp de șaptezeci de ani, din octombrie 1917, a avut loc o persecuție fără precedent a credinței, care a depășit chiar persecuția primelor secole ale creștinismului. Biserica Ortodoxă Rusă are o mulțime de martiri care și-au păstrat puritatea și tăria credinței, chiar și în zilele încercărilor cele mai brutale. Cruzimea, manifestată față de cler, depășește orice închipuire.